Vés al contingut
Novetats Neix la colla castellera de Zúric

Neix la colla castellera de Zúric

Estem molt contents d’anunciar-vos que el passat mes de març va néixer un nou projecte al Casal: els Castellers de Zürich! 😊

Els primers 4 assajos han tingut una rebuda excepcional, amb més de 50 assistents diferents que ens han permès aprendre els uns dels altres i provar ja un munt de coses. Gràcies a tothom qui ha vingut!

Podeu trobar tota la informació sobre la colla a la secció de Castellers. Per no perdre-us cap novetat afegiu-vos al grup de WhatsApp de la colla i seguiu-nos al nostre Instagram. També us convidem a llegir la notícia sobre la creació de la colla publicada per la Delegació del Govern a Suïssa.

Finalment, volem agrair de nou als Castellers de Sants el seu suport en la creació de la colla, i en especial per haver-nos proporcionat cascs per protegir la nostra canalla. Mil gràcies! 🩶

Ens veiem divendres! 🙌

Força, equilibri, valor i seny!