Vés al contingut
Novetats 60È ANIVERSARI

60È ANIVERSARI

60È ANIVERSARI

Estimats socis i sòcies del Casal Català de Zuric,

El nostre Casal es va fundar el juny de 1963, el que vol dir que aviat celebrarem el 60è aniversari de la fundació. Des de la Junta hem pensat en fer de tot el 2023 un any de joia i celebració. Per a això, estem plantejant les nostres activitats anuals de manera especial, perquè durant tot l’any fem honor al nostre aniversari.

Gràcies a socis i s`òcies voluntaris, organitzarem activitats de major rellevància: concerts, una diada castellera a Zuric o més presència de productes catalans en les nostres trobades gastronòmiques.


Pla zenital de la pinya del 3de9f dels Castellers de Sants al Concurs de Castells. Imatge publicada el 7 d’octubre de 2018 (Horitzontal).

Per a fer de l’any 2023 un any memorable ens cal ajuda: d’una banda per a organitzar totes aquestes activitats extraordinàries, però també ajuda econòmica, per a poder fer realitat les idees més agosarades.

La millor manera d’ajudar és fer-se soci, però si tens ganes d’aportar un extra al Casal per a aquest any tan especial, t’estarem molt agraïts. Ho pots fer lliurement al TWINT del Casal o mitjançant transferència bancària. Si us plau, indican’s que estàs realitzant una donació per al 60è aniversari per a no confondre-ho amb altres transaccions.

Ens vols ajudar d’alguna altra manera? Consulta aquí les tasques que encara hem de resoldre i posa’t en contacte amb nosaltres a cczuric@gmail.com si ho pots fer.

Calçotada:

  • Necessitarem graelles. En tens una de gran que ens puguis deixar?

Sant Jordi

  • Fa 55 anys es van celebrar els Jocs Florals a l’exili a la ciutat de Zuric. En tens records? Tu o algun familiar teu ho vau viure?

Jornada castellera:

  • Necessitem un tècnic sanitari i un infermer o infermera per atendre els castellers. El Casal llogarà una ambulància.
  • Necessitem allotjar 265 castellers. Alguns aniran a hotels, cases de coneguts o a l’alberg. Per la resta pensem llogar un poliesportiu, però necessitarem llits!