Vés al contingut

Escola catalana de Zuric

Cursos de català

Català per a adults

El Casal ofereix cursos des de nivell A1 (principiant) a C1 (avançat per no nadius), sempre que hi hagi quatre alumnes o més per grup.

  • Estudiants actuals: apunta-t’hi aquí.
  • Estudiants nous: envia’ns un mail a cczuric@gmail.com i et farem una prova de nivell.

Aquest semestre oferim:

  • A1.2 Dimarts a les 18:30 h a partir del 20 de febrer al GZ Hottingen
  • A2 Dimecres a les 19 h
  • B1-B2 Dijous a les 19 h a partir del 17 de març

Inscriu-t’hi aquí!

Accordion title 1

This is a placeholder tab content. It is important to have the necessary information in the block, but at this stage, it is just a placeholder to help you visualise how the content is displayed. Feel free to edit this with your actual content.

Accordion title 2

This is a placeholder tab content. It is important to have the necessary information in the block, but at this stage, it is just a placeholder to help you visualise how the content is displayed. Feel free to edit this with your actual content.

Cursos de català 

5 classes de 90 minuts

Preu:

  • 300 CHF per a socis
  • 400 CHF per a no socis.

Els llibres no estan inclosos. El professor donarà més informació a la primera classe.

Fes clic aquí i fes-te soci. Val la pena!

!

Important! 

Els cursos es realitzaran sempre que hi hagi un mínim de 4 alumnes inscrits.

Català per a infants

Ja està oberta la inscripció a l’Escola Catalana de Zúric pel segon semestre del curs 23/24 fins el 30 de Novembre.

Inscriu-te aquí pel segon semestre!

Consulta aquí la normativa de l’Escola Catalana de Zuric

Aprèn-ne més!

L’objectiu principal és el desenvolupament de les habilitats lingüístiques i els aprenentatges dels processos de lectura i escriptura de la llengua catalana mitjançant els elements representatius de la cultura catalana. Es tracta d’un espai que vol ajudar les famílies a mantenir i transmetre la llengua d’origen familiar, en aquest cas el Català.S’ofereix una proposta pedagògica que parteix de l’estimulació a través de diferents activitats i recursos, respectant sempre el ritme d’aprenentatge de cada infant. Sempre tenint en compte que s’ha d’aplicar en un context especial i que té les característiques següents:• Les edats dels infants són diverses.


• Els aprenents poden tenir diferents nivells de coneixement de la llengua catalana.


• Les activitats en les quals s’emmarquen les activitats d’aprenentatge són de naturalesa diversa (a partir de contes, activitats lúdiques, de llengua, etc.).Lloc i horari:
 les sessions tindran lloc cada dilluns, de 16.00 h a 17.30 h al Quartierzentrum de Haardau, a la sala SpielgruppeRaum (Norastrasse 34).Per tal de facilitar la logística familiar s’ofereix la possibilitat de llogar una sala per teletreballar als pares i mares que ho necessitin mentre es dugui a terme l’activitat. La sala és la Familientreff (Bullingerstrasse 60), i es pot llogar de manera permanent (tots els dies lectius del semestre) o fer-ne un ús esporàdic.